ÖĞRENÇİ ÇALIŞTAYI
Yunusemre Kent Konseyi “Mart ayı etkinlikleri” çerçevesinde uzun zamandır üzerinde çalıştığımız “Öğrenci Çalıştayı”nı 5 Mart Perşembe günü İrfan Meclisinde gerçekleştirdik. Celal Bayar Üniversitesi Öğrenci Toplulukları ve Klüplerinin yanı sıra, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzden Yunusemre Belediyesi Kültür müdürlüğümüzden yetkililerimi zinde katıldığı toplantımıza Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet ÇERÇİ ,Yunusemre Kent Konseyi Başkanımız Abdurrahim ARSLAN, Belediye Başkan yardımcımız Elif Binici, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Şube Müdürümüz Ömer KUTLU katılmıştır. Öğrencilerimiz ile yapılan konuşmaların ardından 4 ayrı çalışma grubu oluşturulmuştur. Kendilerine yönelttiğimiz açık uçlu sorulara ortak akılla çözümler üretmeleri istenmiştir. C. B. Ü. Öğretim Görevlisi Furkan GÖKSU’ nun moderatörlüğünde yapılan çalışmaya C.B.Ü. Sağlık bilimleri fak.Okul Müdürü Prof.Dr. Turan GÜNDÜZ, Yürütme Kurulu Üyelerimiz de eşlik ettiler. Uzun bir çalışmanın ardından Grup Sözcüleri “Sonuç Bildirilerini ve Çözüm Önerilerini” sırayla toplantımızda paylaşmışlardır . Tüm gruplardan alınan veriler değerlendirilerek Çalıştayımızın çıktıları netleşecektir. Sonuç bildirgesi ve çözüm önerileri yakın zamanda kamuoyuyla paylaşılacaktır. Sorunların çözümleri noktasında gerekli kurumlarla iletişim halinde olacağız.