Yunusemre'de Kitap ve Oyuncak Kampanyası

Yunusemre Kent Konseyi, Dünya Çocuk Kitapları Haftası’nda düzenlediği kitap ve oyuncak kampanyası ile ihtiyaç sahibi olan öğrencilerin yanında oluyor. Kampanya kapsamında ilçede bulunan okullardan toplanacak kitap ve oyuncaklar ile ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacak.

Dünya Çocuk Kitapları Haftası’nda Yunusemre Kent Konseyi ilçe genelinde kitap ve oyuncak seferberliğini My Kolej’den başlattı. Kampanya kapsamında merkezi okullarda kitap ve oyuncak kumbaraları yerleştirilecek. Yapılacak çalışma kapsamında toplanacak hikaye kitabı, test kitapları, romanlar ve çeşitli kitaplar ile kullanılmış oyuncaklar ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacak. My Kolej’de gerçekleştirilen programda kumbaraları konulan yerlere kitaplar ve oyuncaklar bırakıldı. Programa Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Abdurrahim Arslan, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Füsun Kumbaracı, Çocuk Meclisi Başkanı Hülya Şen ve Yürütme Kurulu üyeleri, MY Kolej koordinatörü Harun Çevik, öğrenci ve öğretmenler katıldı.