Amatör Telsiz Eğitimi
Kent Konseyi hizmet binamızda,T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açılan belgeli amatör telsiz eğitimi verilmeye başlamıştır.
06 EKİM 2017
YUNUSEMRE KENT KONSEYİ STK LAR İLE EL ELE
Yunusemre Kent Konseyi sivil toplum kuruluşlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Anemon Doğa Doslarına bizi tercih ettikleri için teşekkür ederiz.
06 EKİM 2017
ÖĞRENCİLERİMİZ İLE BİRLİKTE PİKNİK EĞLENCE PROGRAMI
Yunusemre Kent Konseyi Kuran Kursu Öğrencilerimiz ile birlikte pikniğe giderek eğlenceli vakit geçirdik. Yunusemre Belediye Spor Kulübü Wuşhu takımı nefes kesen gösterileri ile güzel anlar yaşattı.Yunusemre Belediye başkan yardımcımız sayın Şule Uygur'a,Yunusemre Belediye spor kulubüne ve emeği geçen değerli personellerimize teşekkur ediyoruz.
26 EYLÜL 2017
Yaz Kuran Kursları
Milli ve manevi değerlere haiz bir gençlik yetiştirmek adına çıktığımız yolda Kuran-ı Kerim’e geçen çocuklara çeşitli hediyeler vererek onları teşvik etmeye çalışıyoruz.Temeli sağlam olan ülkenin geleceği de sağlam olur.
25 EYLÜL 2017
Dağcılık ve Doğa Sporları Kulüpleri ve Dernekleri
Yunusemre Kent Konseyi sivil toplum kuruluşlarına desteğini sürdürüyor Dağcılık ve Doğa Sporları Kulüpleri ve Dernekleri olağan toplantılarını Kent Konseyi hizmet binamızda gerçekleştirmişlerdir.
25 EYLÜL 2017