KONSEYDE BAYRAMLAŞMA
Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil ARSLAN konsey personelleri ve eğitim gören öğrenciler ile bayramlaşarak esenlikler diledi.
BAŞKANDAN BAYRAM MESAJI
Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan Kurban Bayramı nedeni ile bir mesaj yayınladı.Mübarek Kurban Bayramının ailemize milletimize, Türk-İslam ve insanlık alemine barış, huzur ve refah getirmesi dileklerimle. Milletimizin Birlik ve Beraberlik içinde bütünleşmesine ve güçlenmesine vesile olması temennisiyle.Tüm insanlık alemine hayırlı olmasını diliyorum.
ZABITA HAFTASI KUTLAMASI
Yunusemre Kent Konseyi Zabıta nın 191.yıl dönümü vesilesiyle Yunusemre Belediye Zabıtaları ile bir araya gelip pasta kesip kutlama yaptı.
Kuran Kursuna Veda
2017 Yılı Kuran-ı Kerim Kursu öğrencileri ailelerine güzel bir program sundular.
Ziyaretçimiz Eskişehir Odun Pazarı Kent Konseyi Eğitim Grubundan ilknur Sezer
Yunusemre Kent Konseyinin bu günkü konuğu Eskişehir Odun Pazarı Kent Konseyi Eğitim Grubundan ilknur Sezer kendilerine alakalarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.
01 MART 2017