Kaymakam ERDOĞDU'ya Ziyaret
Yunusemre Kent Konseyi olarak kaymakamımız Ahmet Erdoğdu 'yu ziyaret ettik.kendilerine ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz.
Hain saldırılar
Yunusemre Kent Konseyi başkanı Halil Arslan Yeni yılın ilk dakikalarında gerçekleşen hain terör saldırısında şehit düşen vatan erlerine rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Terörün dini, dili ırkı olmadığını belirten Arslan birlik ve beraberliğimizi bozamayacaklar. toplumda fitne oluşturarak yaşam biçimlerimize göre toplumu bölmek ve karşı karşıya getirmek istiyorlar. terörün her çeşidine karşı milletçe kenetlenmemiz gerekmektedir. Yapanları,yaptıranları şiddetle kınıyoruz. Milletimizi bölemeyecekler..
2016 YILI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
2016 yılı değerlendirme toplantısı.Misafirimiz Belediye Başkan yardımcısı syn.Mustafa DANDİN
ŞEHİTLERİMİZ İÇİN HAYR
75. Yıl Camii'nde Yunusemre Kent Konseyi ile birlikte Şehitler anısına pilav hayrı gerçekleştirdik. Sayın Vekilimiz İsmail Bilen ile birlikte vatandaşlarımıza pilav ikram ettik.
13 ŞUBAT 2017
Musiki Korosu Start Verdi.
Yunusemre Belediye Başkanımız Syn: Dr. Mehmet ÇERÇİ, Türk Tasavvufi Musiki koromuzun çalışmalarına yaptığı sürpriz ziyaret ile bizleri onurlandırmıştır. Konsey olarak, kendilerine teşriflerinden ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.