DEĞERLİ BAŞKAN YARDIMCISI Sayın ŞULE UYGUR 'A ZİYARET
 Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan ve Yönetimi, Yunusemre Belediye Başkan yardımcısı Şule UYGUR 'u ziyaret ederek Planlanan projeler konusunda istişarede bulundular. Değerli Başkan Yardımcımızdan, her konuda destek olacağını duymak konsey üyelerimizi mutlu etti.
16 KASIM ULUSLAR ARASI HOŞGÖRÜ GÜNÜ
                             16 KASIM  ULUSLAR ARASI HOŞGÖRÜ GÜNÜ              Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil ARSLAN  16 kasım Uluslar Arası Hoşgörü Günü Münasebetiyle tüm Yunusemrelilerin hoşgörü gününü kutlayarak, Hepimizin hata ve eksikleri var gelin birbirimizin eksikliklerini  kapatalım hatalarını bağışlayalım  diyerek, Yunus Emre’ nin  o güzel dizelerini dile getirdi.   Benlik davasını bırak Hoşgörüden olma ırak Sevgi ile dolsun yürek Hoşgörülü olmaya bak
19 OCAK 2017
Genç Müsiad Kurucular Heyetinden Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil ARSLAN'a hayırlı olsun ziyareti.
Genç Müsiad Kurucular Heyetinden  Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil ARSLAN'a hayırlı olsun ziyareti.Kendilerinden desteği esirgemeyeceklerini söyleyen genç Müsiad üyeleri  ortak  projelerde çalışabileceklerini vurguladılar.
DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI
Diş sağlığı haftası vesilesiyle Manisa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret eden Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil ARSLAN ve yönetimi sağlık personellerine  çiçek takdiminde bulunarak.Diş Sağlığı Haftasını Kutladılar.
YUNUSEMRE KENT KONSEYİ'NDEN BAŞKAN ÇERÇİ'YE ZİYARET
Yunusemre Kent Konseyin'de gerçekleştirilen Genel Kurul sonrası 3.Dönemde de Başkanlığını sürdüren Halil ARSLAN, Yönetimini kurarak Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet ÇERÇİ 'yi ziyaret ettiler.