ÖĞRETEMENLER GÜNÜNDE ÖĞRETMENLER İLE BİR ARADAYIZ
Yunusemre Kent Konseyin de "Disleksi Farkındalık Eğitimine" Katılan #ÖĞRETMENLERE Akşam yemeği Ardından Yunusemre Belediye Başkanı sayın Dr. Mehmet Çerçi'nin katılımı ile Belgeleri teslim edildi. Mesleğini önemseyip duyarlilik gosteren öğretmenlerimize Tesekkur ediyor Başarilar diliyoruz.Projeye destek olan Belediye Baskanimiza, Başkan yardımcilarimiza, Kent Konseyi Başkanimiza, Sema Yıldırım'a ve Belkıs Abacı' ya Teşekkürlerimizi sunuyoruz.
13 ARALIK 2017
AR-GE ÇALIŞMA GRUBUMUZ TOPLANTI DA
 Ar-Ge Çalışma grubumuz olağan toplantılarını gerçekleştirdiler.Çalışmalarında Başarılar Diliyoruz.
13 ARALIK 2017
Çalışma Grupları Genel Toplantısı
Yunusemre Kent Konseyi, Meclisler ve Çalışma Grupları ile Belediye Meclis Salonunda Bir araya geldi. Tüm Meclis ve Çalışma gruplarımıza teşekkür ediyor, Çalışmalarında Başarılar diliyoruz.#KadınMeclisi#GençlikMeclisi#EngelliMeclisi#ÇocukMeclisi#TarihiKültürelMirasÇalışmaGrubu#FotoğrafÇalışmaGrubu#ArGeveKentGeliştirmeÇalışmaGrubu#İşSağlığıveGüvenliğiÇalışmaGrubu#SanayiiveTicaretÇalışmaGrubu#AfetKrizYönetimiÇalışmaGrubu#KültürSanatTurizmÇalışmaGrubu
SATRANÇ KURSU 1. GRUP ÖĞRENCİLERİ
Kent Konseyi hizmet binamızda 1.grup satranç kursu öğrencileri derse başladı.
Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur ziyareti
Yunusemre Belediye Başkan Yardimcisi sayin Şule Uygur'a Geçmis olsun dileklerimizi ileterek sağlıklı günler diledik.Ziyaretimiz sırasında bize eşlik eden Belediye Başkan Yardımcımız sayın Ramis Şiyak'a hoş sohbeti için teşekkür ediyoruz.