DOĞA SPORLARI ve DAĞCILIK KLÜBÜ
STK lara destek olmaya devam ediyoruz.Doğa sporları ve dağcılık kulübü hizmet binamızda toplanmışlardır.
07 KASIM 2017
AFAD İLE AFETLERE HAZIRLIKLI OLMAK
Yunusemre Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği aracılığı ile AFAD yetkililerinden deprem ve yangın gibi doğal afet esnasında yaşanabilecek olumsuzluklar ve yapılması gerekenler ile ilgili eğitim aldık.
07 KASIM 2017
Yunusemre Belediye Başk.Dr. Mehmet Çerçi'den Aile Danışmanlığı Hizmetine Ziyaret
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Aile Danışmanlığı Hizmetini yerinde görerek  vatandaşların aldıkları hizmetten kaldıkları memnuniyetlerini dile getirdikleri notları inceledi. Yunusemre'de   ailelerin mutluluğuna  ve  huzurlu çocuklar yetiştirmelerine vesile olmanın gururunu birlikte yaşadık.
02 KASIM 2017
Yunusemre Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Çerçi yürütme toplantımıza teşrif ettiler.
Yunusemre Kent Konseyi Yürütme toplantımıza teşrif ederek bizleri onurlandıran Yunusemre Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Çerçi'ye teşekkürlerimizi sunuyoruz.
02 KASIM 2017
Başkan ÇERÇİ'ye Makamında Ziyaret
Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi 'yi Makamında Ziyaret Edip Yunus Emre' yi Anma Günleri Programı İçin Tebrik ve Teşekkürlerimizi İletip,Yunusemre Kent Konseyinde Planlanan Proje ve etkinlikler İçin fikir alış verişinde bulunduk.İlgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.
26 EKİM 2017