Yunusemre Kent Konseyinde Kadınlara Mutlu Aile İçin Söyleşi
Yunusemre Kent Konseyinde Aile Danışmanı Sema Yıldırım tarafından bölgede yaşayan kadınlarımıza mutlu aile için söyleşi yapıldı.Yaşam ve Yönetici Koçu Uzm. Aile Danışmanı Sema Yıldırım'a çok teşekkür ediyoruz.
Türkiye Kent Konseyleri Birliği, ‘’KENT VİZYONU VE KENT KONSEYLERİ’’ADANA
13-15 Ekim tarihlerinde Adana Kent Konseyi ev sahipliğinde,Türkiye Kent Konseyleri Birliği, ‘’KENT VİZYONU VE KENT KONSEYLERİ’’ konulu toplantıya Yunusemre Kent Konseyi olarak katılım sağladık.Bu verimli çalışmadan dolayı Türkiye Kent Konseyleri Birliğine ve ev sahipliği yapan Adana Kent Konseyine teşekkür ederiz.Ayrıca Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Fatma Şahin'e teşekkür ediyoruz.
Türk İslam Sanatları Sergi AçilisI
3. Uluslar arasi Yunus Emre gunleri bu gun start verdi. Türk İslam Sanatları sergi açilisina katıldık emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.
Güzel sanatlar Lisesi ögrencilerinin Yunus Emre sergi açılışı
Güzel sanatlar Lisesi ögrencilerinin Yunus Emre sergi açılışına katılım sağladık.Emeği Geçenlere Teşekkür ederi
18 EKİM 2017
Yunusemre Kent Konseyi olarak 3. Uluslararası Yunusemre Günleri Kapsamında Uluslar arası Misafir ülke Tanıtim stantları nı ziyaret ettik.Emeği Geçenlere Teşekkür ederiz.