AMİN ALAYI
3.Uluslararası Yunus Emre günleri kapsamında gerçekleştirilen ''Amin Alayı''na katıldık emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.
18 EKİM 2017
Yunusemre Belediyesi Türk sanat Musiki Korosu Yunus Emre Anma Programı
Yunusemre Kent Konseyi olarak Yunusemre Belediyesi Türk sanat Musiki Korosu Yunus Emre Anma programına Katıldık. Gelin Tanış Olalımİşi Kolay Kılalım Sevelim Sevilelim Dünya Kimseye KalmazHoşgörü ile...
18 EKİM 2017
Manisa Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Sayın Dt. Ammar Hekimoğlu Ve Mesai Arkadaşları Konuğumuz.
Manisa Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Sayın Dt.Ammar Hekimoğlu Ve Mesai Arkadaşları Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan’ı Ziyaret Ederek Birlikte Planladıkları Projenin Hayata Geçmesi İçin Çalışmaya Başlamışlardır. Kendilerine Teşekkürlerimizi sunuyoruz.
12 EKİM 2017
ÇOCUK MECLİSİ TOPLANDI
  Kent Konseyi Çocuk Meclisimiz meclis üyeleri ile kahvaltıda bir araya gelerek, yıllık planlama ve yakın zamanda gerçekleştirecekleri program planlamasını oluşturmuşlardır.Kendilerine başarılar diliyoruz.
09 EKİM 2017
YUNUSEMRE’DE AİLE DANIŞMANLIĞI BİRİMİ KURULDU
YUNUSEMRE’DE AİLE DANIŞMANLIĞI OLUŞTURULUYOR   Yunusemre Belediyesi ve Yunusemre Kent Konseyi’nin katkılarıyla ilçede yaşayan ailelerin yaşadıkları sıkıntıları aşmalarına yardımcı olmak amacıyla Aile Danışmanlığı hizmeti verilmeye başladı.Tüm vatandaşlarımızı bu hizmetten faydalanmak üzere Kent Konseyi hizmet binamıza beklİyoruz.
09 EKİM 2017