Genç Müsiad Kurucular Heyetinden Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil ARSLAN'a hayırlı olsun ziyareti.
Genç Müsiad Kurucular Heyetinden  Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil ARSLAN'a hayırlı olsun ziyareti.Kendilerinden desteği esirgemeyeceklerini söyleyen genç Müsiad üyeleri  ortak  projelerde çalışabileceklerini vurguladılar.
DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI
Diş sağlığı haftası vesilesiyle Manisa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret eden Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil ARSLAN ve yönetimi sağlık personellerine  çiçek takdiminde bulunarak.Diş Sağlığı Haftasını Kutladılar.
YUNUSEMRE KENT KONSEYİ'NDEN BAŞKAN ÇERÇİ'YE ZİYARET
Yunusemre Kent Konseyin'de gerçekleştirilen Genel Kurul sonrası 3.Dönemde de Başkanlığını sürdüren Halil ARSLAN, Yönetimini kurarak Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet ÇERÇİ 'yi ziyaret ettiler.