YOLUMA ENGEL OLMA!
Yunusemre Kent Konseyi çalışmalarıyla özellikle dezavantajlı grupların yaşadığı sıkıntılara dikkat çekerek farkındalık yaratmaya çalışıyor. Bu kapsamda güzel bir çalışmaya daha imza atan Yunusemre Kent Konseyi, MCBÜ öğrencilerinin katkılarıyla Yoluma Engel Olma Projesi’yle duyarsız sürücülere sesleniyor.
26 TEMMUZ 2018
BUGÜN DEĞİL HER GÜN HATIRLAMAK GEREK ONLARA ENGEL OLMAYIN !
Yunusemre Kent Konseyi Engelli Meclisimiz, engelliler haftası nedeniyle sanal gerçeklik gözlüğü ile yaptığı etkinlikte,engelli bir bireyin neler hissettiğini Celal Bayar Üniversitesindeki öğrencilerle anlamaya çalıştı.
25 TEMMUZ 2018
''YAŞAM İÇİN NEFES,NEFES İÇİN TEMİZ HAVA "
"YAŞAM İÇİN NEFES,NEFES İÇİN TEMİZ HAVA " Dünya astım günü nedeniyle Halk Sağlığı,Milli Eğitim Müd.,Yunusemre Belediyesi,ve Yunusemre Kent Konseyi Çocuk Meclisi ile düzenlediğimiz etkinliğimize katılan Belediye Başkan Yardımcımız Şaver Yüksel'e Halil Yurtseven ana okulu öğrencilerine,İmam Hatip orta okuluna ,bisikletleri ile bize katılan Yüksel Gemici ,ekibine Hülya Şıktaşlı ,Nurgül Gürer ve Özlem şahin e teşekkür ederiz.
KADINLARIMIZ SORUYOR
Yunusemre Kent Konseyi Kadın Meclisimiz in düzenlediği "Kadınlarımız Soruyor" Bu hafta Uncu Bozköy Hanımlar lokalinde...Başkan Yrd. Şaver Yüksel ve Kent Konseyi Bşk Halil Arslan katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.
YUNUSEMRE ZABITA MÜDÜRÜNE ZİYARET
Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Görevine Atanan Özgür Esin'i Ziyaret Ederek Görevinde Başarılar Diledik.ilgi ve alakası için teşekkür ediyoruz.
13 ARALIK 2017