ÇOCUK MECLİSİ BAŞKANIMIZA VEDA ETTİK
Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanlığı görevini yürüten Fatma Namver Er Özel nedenlerden dolayı aramızdan ayrıldı.Çocuk Meclisi ile son kez bir araya gelerek çalışmalarında başarılar dileyerek veda etti.Başkan Çerçi'den teşekkür plaketini alan Namver 'e Yunusemre Kent konseyine hizmetleri ve Katkılarindan dolayı tesekkur ediyor, başarilarinin devamini diliyoruz.
AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI
24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ
Kent Konseyi Kadın Meclisimiz çeşitli Okullarda görev yapan okul mudurleri ve öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladılar.
ÖĞRETEMENLER GÜNÜNDE ÖĞRETMENLER İLE BİR ARADAYIZ
Yunusemre Kent Konseyin de "Disleksi Farkındalık Eğitimine" Katılan #ÖĞRETMENLERE Akşam yemeği Ardından Yunusemre Belediye Başkanı sayın Dr. Mehmet Çerçi'nin katılımı ile Belgeleri teslim edildi. Mesleğini önemseyip duyarlilik gosteren öğretmenlerimize Tesekkur ediyor Başarilar diliyoruz.Projeye destek olan Belediye Baskanimiza, Başkan yardımcilarimiza, Kent Konseyi Başkanimiza, Sema Yıldırım'a ve Belkıs Abacı' ya Teşekkürlerimizi sunuyoruz.
13 ARALIK 2017
Kent Konseyi Kadın Meclisi Yunusemre ilçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çengel Ziyaret
Kent Konseyi Kadın Meclisimiz Yunusemre ilçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çengel'i ziyaret ederek istişarede bulundular