Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şaver Yüksel ziyareti
Yunusemre Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan sayın Şaver Yüksel'i makamında ziyaret ederek,Tebrik edip Başarılarının devamını diledik.
BAYANLARA YÖNELİK KURS HİZMETLERİ
Yunusemre Kent Konseyimiz tarafından hanımlarımıza yönelik Kuran-ı Kerim  Öğrenme ve okuma kursu düzenleniyor.
ÇİFTLERE AİLE DANIŞMANLIĞI HİZMETİ DEVAM EDİYOR
Yunusemre Belediyesi’nin katkılarıyla anlamlı bir projeyi hayata geçiren Yunusemre Kent Konseyi, çeşitli nedenlerle problemler yaşayan çiftlere sorunlarını aşmaları amacıyla aile danışmanlığı hizmeti veriyor.
MHP İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
MHP İl Başkanı syn.Erkan Öztürk'ü ziyaret ederek.İstişarelerde bulunduk. Kendilerine teşekkür ediyoruz.
MİDDER KURUCU GENEL BAŞKANI ZİYARETİ
MİDDER Kurucu Genel Başkanı sayın Serhat Çağ'ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi sahibi olduk. kendilerinden bir temslici taleb ettik.