GENÇLİK MECLİSİ ENSAR VAKFI ZİYARETİ
KADIN MECLİSİ EYÜB SULTAN HAZRETLERİ ZİYARETİ
Yunusemre Kent Konseyi Kadın Meclisimizin maneviyat yüklü İstanbul Gezisi.
GENÇLİK MECLİSİ KYK ZİYARETİ
Yunusemre Kent Konseyi Gençlik Meclisimiz KYK Yunus Emre İlçe Müdürü Erkan Akbalık ile yapılacak gençlik projeleri hakkında istişarelerde bulundular. KYK Yunusemre İlçe Müdürü Erkan Akbalık'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.
GENÇLİK MECLİSİ TÜGVA ZİYARETİ
Yunusemre Kent Konseyi Gençlik Meclisimiz TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı ) nı ziyaret ederek Gençlik faaliyetlerinde işbirliği konusunda istişarelerde bulundular.
Başkan ÇERÇİ'ye Makamında Ziyaret
Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi 'yi Makamında Ziyaret Edip Yunus Emre' yi Anma Günleri Programı İçin Tebrik ve Teşekkürlerimizi İletip,Yunusemre Kent Konseyinde Planlanan Proje ve etkinlikler İçin fikir alış verişinde bulunduk.İlgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.
26 EKİM 2017