ÇOCUK MECLISI
''YAŞAM İÇİN NEFES,NEFES İÇİN TEMİZ HAVA "
"YAŞAM İÇİN NEFES,NEFES İÇİN TEMİZ HAVA " Dünya astım günü nedeniyle Halk Sağlığı,Milli Eğitim Müd.,Yunusemre Belediyesi,ve Yunusemre Kent Konseyi Çocuk Meclisi ile düzenlediğimiz etkinliğimize katılan Belediye Başkan Yardımcımız Şaver Yüksel'e Halil Yurtseven ana okulu öğrencilerine,İmam Hatip orta okuluna ,bisikletleri ile bize katılan Yüksel Gemici ,ekibine Hülya Şıktaşlı ,Nurgül Gürer ve Özlem şahin e teşekkür ederiz.
25 TEMMUZ 2018
ÇOCUK MECLİSİ BAŞKANIMIZA VEDA ETTİK
Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanlığı görevini yürüten Fatma Namver Er Özel nedenlerden dolayı aramızdan ayrıldı.Çocuk Meclisi ile son kez bir araya gelerek çalışmalarında başarılar dileyerek veda etti.Başkan Çerçi'den teşekkür plaketini alan Namver 'e Yunusemre Kent konseyine hizmetleri ve Katkılarindan dolayı tesekkur ediyor, başarilarinin devamini diliyoruz.
13 ARALIK 2017
ÇOCUK MECLİSİ 2018 Yılı Planlama Toplantısı
Çocuk Meclisi 2018 yılında düzenlenecek olan etkinlik ve program planlamasını gerçekleştirdi.
31 EKİM 2017
Çoçuk Meclisimiz Provada
Yunusemre Kent Konseyi Çoçuk Meclisimiz Planlanan Programlar İçin Prova Ve Hazırlıklarını Sürdürmekte Olup Toplantılarını Gerçekleştirmişlerdir.
26 EKİM 2017