GENÇLIK MECLISI
GENÇLİK MECLİSİ ENSAR VAKFI ZİYARETİ
GENÇLİK MECLİSİ KYK ZİYARETİ
Yunusemre Kent Konseyi Gençlik Meclisimiz KYK Yunus Emre İlçe Müdürü Erkan Akbalık ile yapılacak gençlik projeleri hakkında istişarelerde bulundular. KYK Yunusemre İlçe Müdürü Erkan Akbalık'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.
GENÇLİK MECLİSİ TÜGVA ZİYARETİ
Yunusemre Kent Konseyi Gençlik Meclisimiz TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı ) nı ziyaret ederek Gençlik faaliyetlerinde işbirliği konusunda istişarelerde bulundular.
GENÇLİK MECLİSİNDEN GENÇLERE FAYDALI BİLGİLER
Yunus Emre Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve 75. Yıl Gençlik Merkezi işbirliği ile düzenlenen programda bu hafta Manisa İl Müftülüğü Merkez Vaizi Mehmet Ergün Hocamıza verdiği son derece faydalı bilgilerden dolayı teşekkür ediyoruz.
10 EKİM 2017